Л-Про ЕООД Оторизиран дилър STIHL със сервизно обслужване
6103209f-2fde-4cf3-bf82-e8b11bc59138

SE 133 ME

Сертифицирана прахосмукачка за мокро и сухо почистване, прахов клас M

Мощна прахосмукачка за мокро и сухо почистване с автоматично включване. Филтър за прах в съответствие с прахов клас M, автоматично филтърно пречистване без загуба на смукателна мощност, автоматичен контрол върху обемния поток, безстепенно регулиране на оборотите, антистатичен адаптер за свързване на акумулаторни / електрически инструменти.

Модификация Цена
SE 133 ME
47860124430
1 266,00 лв. (с ДДС)

Мощност P(макс.) W 1400
Макс. подналягане mbar 250
Засмуквано количество въздух л/мин 4500
Вместимост на контейнера л 42
Тегло, окомплектована кг 16
Ниво на звуково налягане dB(A) 1) 68
Мрежово напрежение V/Hz 220 - 240/1~/50 – 60
Дължина на всмукателния маркуч м 5
Диаметър на маркуча мм 32
 • 1) K-стойност съгласно Директива 2006/42/EО = 2,0 dB(A)

Серийно оборудване

 • Прахов клас M
  Моделът SE 133 ME е сертифицирана прахосмукачка за мокро и сухо почистване от прахов клас M (съгласно стандарта на ЕС EN 60335-2-69). Той изпълнява изискванията на прахов клас M за прахове с гранични стойности > 0,1 mg/m³. Измерва се скоростта на въздушния поток при процеса на засмукване. Ако тя спадне под 20 м/сек, уредът реагира посредством светлинна сигнализация, последвана от повтаряща се звукова. Почистването с минимално напрашаване се гарантира посредством торба за изхвърляне.
 • PTFE – плосък нагънат филтър
  Ефективен филтър с допълнително нано покритие. Степен на пречистване минимум 99,9 % (клас M). Със специална клапа от задната страна за лесна смяна на филтъра. Минимални отлагания и подобрено почистване на филтъра благодарение на нано покритието.
 • Автоматичен контрол на обемния поток
  Веднага щом въздушният поток спадне под 20 м/сек, се сигнализира първо визуално, а след 7 сек. и звуково.
 • Изсмукване от акумулаторни и електро инструменти
  Осигурява минимално напрашаване при работа с акумулаторни и електрически инструменти.
 • Безстепенно регулиране на оборотите
  Според нуждата всмукателната мощност може да бъде регулирана плавно.
 • Автоматично филтърно пречистване
  Филтърът се почиства чрез целенасочени пневматични удари, при което мощността на засмукване остава постоянно висока. Процесът се задейства напълно автоматично и се повтаря регулярно, което осигурява дълги работни интервали и ниски разходи за сервизна поддръжка.
 • Възможност за поставяне на кутии за инструменти
  Различни допълнителни принадлежности могат да бъдат съхранявани лесно и сигурно.
 • Ръкохватка от стоманена сплав с бърза връзка
  Посредством предлаганата като серийно оборудване бърза връзка засмукващият маркуч се поставя, респ. отстранява много бързо от ръкохватката. (подобно на снимката)
 • Накрайник за почистване на трудно достъпни места
  Накрайниците за почистване на под и на трудно достъпни места са Ви под ръка и с тяхна помощ се справяте лесно и бързо с най-различни задачи по почистване. (подобно на снимката)
 • Клипсове за отваряне на контейнера
  Благодарение на практичните клипсове контейнерът се отваря бързо.
 • Многостепенна филтърна система
  В резултат на комбинацията от филтърна торбичка и основен филтър се постига още по-висока степен на пречистване. При това основният филтър от PTFE изпълнява изискванията на прахов клас "M". Освен това този филтър може да се мие, благодарение на което той е хигиеничен, рентабилен и екологичен.
Тези продукти могат да бъдат запазени онлайн без обвързване и да бъдат получени в нашия търговски обект, където ще Ви предложим личен инструктаж и професионално сервизно обслужване. Тъй като Вашата безопасност по време на работа е много важна за нас, ще бъдете инструктирани лично за сигурна работа със закупения/те продукт/и.