Л-Про ЕООД Оторизиран дилър STIHL със сервизно обслужване
5a70c996-3e17-4ca2-8825-5cafd121882c

RE 130 PLUS

Топ модел с вградена макара с маркуч

Мощна водоструйка с допълнително комфортно оборудване. Алуминиева глава на помпата, безчетков асинхронен двигател, интегрирани колела, комплект за дозирано разпръскване на почистващи препарати, роторна дюза, регулируема дюза с плоска струя с възможност за настройка на налягането, не усукваща се бърза връзка на пистолета и на уреда, паркинг позиция за поставяне на устройството за пръскане при почивка по време на работа, здрав 9 м маркуч за високо налягане със стоманена обшивка и дълъг живот, макара с маркуч, подсилена ръкохватка за носене от алуминий, изключително дълго устройство за пръскане с гумирана ръкохватка за комфортна работа, алуминиева телескопична ръкохватка, странично отделение с вградени държачи за дюзи и мрежовия кабел.

Модификация Цена
RE 130 PLUS
49500124560
629,00 лв. (с ДДС)

Работно налягане bar 135
Максимално налягане bar 1) 150
Минимален дебит л/ч 420
Макс. дебит л/ч 500
Макс. температура на подаваната вода °C 40
Тегло, готова за работа кг 21,2
Консумация на мощност kW 2,3
Ниво на звукова мощност dB(A) 2) 86
Дължина на мрежовия кабел м 5
Номинално напрежение V 230
Дължина на нагнетателния маркуч м 9
 • 1) Макс. допустимо системно налягане
 • 2) K-стойност съгл. Директива 2006/42/EО = 2,0 dB(A)

Серийно оборудване

 • Маркуч за високо налягане със стоманена обшивка
  Подсиленият със стоманена обшивка маркуч за високо налягане е много здрав и подходящ за употреба и при изключително тежки условия на работа.
 • Практично отделение
  Позиционираното отстрани отделение предоставя възможност за практично и добре защитено съхранение на дюзите и на мрежовия кабел.
 • Ръкохватка с гумирана част
  Ръкохватка с гумирана част за изключително комфортна работа.
 • Макара с маркуч
  Като модификация „PLUS“ RE 130 PLUS разполага с макара с маркуч, за много лесно и практично съхранение на маркуча за високо налягане. Чрез водача за кабел (помощно средство за навиване и развиване) навиването и развиването му се улеснява и дори може да се прави с една ръка.
 • Роторна дюза
  Високоефективна роторна дюза за почистване на упорити замърсявания от нечувствителни повърхности. Посредством ротационно движение се съчетава ефективното почистване на концентрирана точкова струя с високата мощност на единица повърхност.
 • Дюза с плоска струя с регулируемо налягане
  Дюза с плоска струя с регулируемо налягане за бързо и ефективно почистване на различни повърхности.
 • Куки за мрежовия кабел
  С помощта на двете куки за кабел той може да се навива без усилие и да се съхранява компактно и сигурно на уреда. Благодарение на въртящата се оранжева кука целият кабел се сваля наведнъж като отпада досадното му развиване.
 • Алуминиева телескопична ръкохватка
  Висококачествената и изтегляща се телескопична ръкохватка от задната страна на уреда осигурява комфортно транспортиране и компактно съхранение на водоструйките STIHL.
 • Дозиращ комплект за разпръскване на препарати
  За почистване на упорити замърсявания с помощта на включения в окомплектовката комплект за разпръскване можете към водната струя да добавите почистващ препарат. За целта комплектът за разпръскване просто се монтира на накрайника.
 • Помпа за високо налягане от алуминий
  Висококачествена, здрава помпа за високо налягане от алуминий с дълъг живот.
 • Асинхронен двигател
  Здравият асинхронен двигател без четки предлага висока мощност и дълъг експлоатационен живот.
 • Не усукваща се бърза връзка
  Не усукващата се бърза връзка улеснява монтажа на водоструйката и предотвратява досадното усукване на маркуча за високо налягане по време на работа, като така той може да се използва в пълната си дължина.
 • Интегрирани колела
  Благодарение на интегрираните колела водоструйката може да се тегли удобно. Изключително големите колела подобряват качването по стълби и придвижването по неравен терен.
 • Въртящ се накрайник
  Чрез въртящия се накрайник струята под високо налягане може да се напасва идеално към съответната работна ситуация.
 • Паркинг позиция
  При почивки по време на работа, но и при продължително съхранение монтираното устройство за пръскане може да се постави на уреда. Допълнително всички уреди разполагат с отделение за съхранение на пистолета за високо налягане.
 • Ръкохватка за носене
  Водоструйката разполага и с ръкохватка за носене от долната страна на уреда.
Тези продукти могат да бъдат запазени онлайн без обвързване и да бъдат получени в нашия търговски обект, където ще Ви предложим личен инструктаж и професионално сервизно обслужване. Тъй като Вашата безопасност по време на работа е много важна за нас, ще бъдете инструктирани лично за сигурна работа със закупения/те продукт/и.