Л-Про ЕООД Оторизиран дилър STIHL със сервизно обслужване
5579c87c-2298-43fa-b7ea-5cc281a90499

BGA 56 без батерия и зарядно

Отървете се безшумно от шумата

С практичния уред за обдухване BGA 56 от серията на акумулаторната система COMPACT отстранявате шума, окосена трева или други растителни замърсявания от тревната си площ, двора и пътеките. Перфектно балансираният BGA 56 е тих и се управлява интуитивно. Тръбата за обдухване с регулируема дължина се настройва бързо според ръста на потребителя.

Модификация Цена
BGA 56 без батерия и зарядно
45230115900
266,00 лв. (с ДДС)

Акумулаторна технология Литиево-йонна COMPACT
Тегло без акумулаторна батерия кг 2,1
Ниво на звуково налягане dB(A) 1) 79
Ниво на звукова мощност dB(A) 1) 91
Сила на обдухване N 2) 9
Дебит на въздушната струя м³/ч 3) 600
Maкс. дебит на въздушната струя м³/ч 4) 750
Скорост на въздушната струя м/сек 45
Maкс. скорост на въздушната струя м/сек 54
Продължителност на работа с AK10 мин 5) до 13
Продължителност на работа с AK 30 мин 5) до 30
Продължителност на работа с AK 20 мин 5) до 25
 • 1) K-стойност съгласно Директива 2006/42/EО = 2,0 dB(A)
 • 2) Комбинация от скорост и дебит на въздушната струя
 • 3) с кръгла дюза в режим на обдухване
 • 4) без устройство за обдухване и дюза
 • 5) Посочените данни са приблизителни и зависят от употребата на уреда.

Серийно оборудване

 • Тих режим на работа
  Литиево-йонните уреди са толкова тихи, че при работа с тях няма нужда от носене на средства за защита на слуха.
 • Тръба за обдухване с регулируема дължина
  Дължината на тръбата за обдухване на BGA 56 може да бъде регулирана на 3 степени според ръста на потребителя. Така се предотвратява ненужна загуба на сила на обдухване в следствие на прекалено голямото разстояние до земята.
 • Междинна позиция на акумулаторната батерия в уреда
  Акумулаторната батерия може да бъде поставена в уреда на 2 степени. При първата фиксирана степен, т.нар. междинна позиция, батерията е фиксирана добре в уреда, но без да се допира до контактите в него. При втората фиксирана степен, работна позиция, батерията е пъхната изцяло и се допира до контактите в уреда.
 • Ухо за закачане
  В корпуса на ръкохватката има ухо за закачане, с помощта на което можете да закачите сигурно уреда на стена.
 • Гумирана ръкохватка
  Гумираната ръкохватка абсорбира част от вибрациите и е изключително удобна.
 • Мултифункционална ръкохватка
  Всички командни елементи за управление на двигателя, както и предпазния стопорен лост могат да се управляват с една ръка, което гарантира лесно и надеждно управление на уреда, както от десничари, така и от левичари.
 • 230 V. За зареждане на акумулаторните батерии AK, AP и AR на STIHL. Ухо на дъното на корпуса за закрепване на стена и навиване на захранващия кабел, с индикатор за работното състояние (светодиоден) и активно охлаждане на акумулаторната батерия.
 • 230 V. За акумулаторните батерии AK, АР и AR на STIHL. Ухо на дъното на корпуса за закрепване на стена и навиване на кабела, със светодиоден индикатор за работното състояние (LED) и активно охлаждане на акумулаторната батерия.
 • Лека, здрава чанта за удобно пренасяне и чисто съхранение на принадлежности за акумулаторните уреди на STIHL. За една акумулаторна батерия с едно зарядно устройство.
 • Компактна литиево-йонна акумулаторна батерия за акумулаторната система COMPACT с мощност 59 Wh. Продължителността на работа зависи от типа на уреда. Със светодиоден индикатор за нивото на зареждане (LED). Съвместима със зарядните устройства AL 101, AL 100, AL 300 и AL 500.
 • Компактна литиево-йонна акумулаторна батерия за акумулаторната система COMPACT с мощност 118 Wh. Продължителността на работа зависи от типа на уреда. Със светодиоден индикатор за нивото на зареждане (LED). Съвместима със зарядните устройства AL 101, AL 100, AL 300 и AL 500.
 • 230 V. Съвместимо с акумулаторните батерии АР и АК на STIHL. Със светодиоден индикатор за работното състояние (LED) и пасивно охлаждане на батерията. Захващане на навития кабел с велкро-лента. Зарядното устройство може да бъде монтирано на стена.
 • Компактна литиево-йонна акумулаторна батерия за уредите от акумулаторната система COMPACT с мощност 180 Wh. Продължителността на работа зависи от типа на уреда. Със светодиоден индикатор за нивото на зареждане (LED). Съвместима със зарядните устройства AL 101, AL 100, AL 300 и AL 500. Възможност за доставка от м. юни 2017.
Тези продукти могат да бъдат запазени онлайн без обвързване и да бъдат получени в нашия търговски обект, където ще Ви предложим личен инструктаж и професионално сервизно обслужване. Тъй като Вашата безопасност по време на работа е много важна за нас, ще бъдете инструктирани лично за сигурна работа със закупения/те продукт/и.