Л-Про ЕООД Оторизиран дилър STIHL със сервизно обслужване
3af90f68-37bc-49d9-bac3-b2892637030c

Комбинирана предпазна каска DYNAMIC Ergo

Ново разработена комбинирана предпазна каска за професионална и любителска употреба. Оптимизирано тегло за висок комфорт при носене. Много добра защита на слуха (SNR 28). С голям найлонов предпазител за лице за добра видимост. Възможност за регулиране вътрешността на каската посредством копче и докато тя се носи на главата. Отвори за проветряване в горната част на корпуса. В съответствие с EN 352, EN 397, EN 1731.

Модификация Цена
Комбинирана предпазна каска DYNAMIC Ergo
00008880808
112,48 лв. (с ДДС)

Коефициент на звукопоглъщане 1) SNR 28 (H:34; M:25; L:18)
Тегло г 750
Материал на корпуса ABS
Вътрешност на каската 6-точкова
Пропускане на светлина % 41 %
  • 1) H-M-L: високо-, средно- и нискочестотен шум

Серийно оборудване

  • Предпазител за лице - найлонова мрежа
    Най-използваният материал за изработка на предпазители за лице е еластична найлонова мрежа, която предотвратява опасността от счупване и го прави по-издръжлив. Има средна пропускливост на светлина. Моля имайте предвид, че предпазителят за лице не осигурява стопроцентова защита на очите (както предпазните очила). (подобно на снимката)
  • Вентилация на каската
    Термографията показва новите комбинирани предпазни каски ADVANCE X-Vent/Vent с разпределените по целите им корпуси отвори за проветряване. Така топлината може да излезе по-добре навън и във вътрешността на каската става по-хладно, което натоварва в по-малка степен носещия я по време на работа.
Тези продукти могат да бъдат запазени онлайн без обвързване и да бъдат получени в нашия търговски обект, където ще Ви предложим личен инструктаж и професионално сервизно обслужване. Тъй като Вашата безопасност по време на работа е много важна за нас, ще бъдете инструктирани лично за сигурна работа със закупения/те продукт/и.