Л-Про ЕООД Оторизиран дилър STIHL със сервизно обслужване
23370b4a-2789-4daa-90ef-56adaab8e66f

Комбинирана предпазна каска FUNCTION Universal

Лек модел

Лек модел с голям найлонов предпазител за лице. Уплътнение между предпазителя за лице и козирката на каската за защита от проникване на мръсотия. Антифони с тясна конструкция с добро заглушаване на шума. Отвори за проветряване в горната част на каската. Лесно регулиране на лентата за глава. В съответствие с EN 352, EN 397, EN 1731.

Модификация Цена
Комбинирана предпазна каска FUNCTION Universal
00008880804
84,96 лв. (с ДДС)

Коефициент на звукопоглъщане 1) SNR 26 (H:31, M:23, L:16)
Ефективна защита до dBA 106
Тегло г 620
Материал на корпуса ABS
  • 1) H-M-L: високо-, средно- и нискочестотен шум

Серийно оборудване

  • Козирка
    Осигурява по-комфортна и сигурна работа при ярка светлина. Предпазва предпазителя за лице от намокряне при дъжд и сняг като по този начин се намалява и оптичното изкривяване.
  • Вентилация на каската
    Термографията показва предимствата на каска със серийна вентилация (изображението в дясно). Температурата се понижава с 2-3 градуса, а влажността намалява с 50%.
  • Предпазител за лице - найлонова мрежа
    Най-използваният материал за изработка на предпазители за лице е еластична найлонова мрежа, която предотвратява опасността от счупване и го прави по-издръжлив. Има средна пропускливост на светлина. Моля имайте предвид, че предпазителят за лице не осигурява стопроцентова защита на очите (както предпазните очила). (подобно на снимката)
Тези продукти могат да бъдат запазени онлайн без обвързване и да бъдат получени в нашия търговски обект, където ще Ви предложим личен инструктаж и професионално сервизно обслужване. Тъй като Вашата безопасност по време на работа е много важна за нас, ще бъдете инструктирани лично за сигурна работа със закупения/те продукт/и.