Л-Про ЕООД Оторизиран дилър STIHL със сервизно обслужване
18e9ad01-e061-4852-9910-38d742add299

FSA 56 с батерия AK 10 и зарядно AL 101

Проектирана за косене

Лека акумулаторна коса с висока производителност при косене. С диаметър на косене 280 мм, регулируема дължина на тръбата на предавателния вал посредством натискане на бутон и регулиране на ръкохватката без инструмент, гумирана ръкохватка със спусък, ограничител, автоматично регулиране на кордата при допир на главата за косене до земята. Тегло 2,5 кг. Серийно окомплектована с акумулаторна батерия AK 10 и зарядно устройство AL 101.

Модификация Цена
Комплект акумулаторна коса FSA 56, AutoCut 2-2
45220115710
445,00 лв. (с ДДС)

Акумулаторна технология литиево-йонна COMPACT
Тегло кг 1) 2,5
Режещ инструмент AutoCut 2-2
Ниво на вибрации ляво/дясно м/сек² 2) 3,5/3,5
Обща дължина без режещ инструмент cм 147
Продължителност на работа с AK 10 мин 3) до 25
Продължителност на работа с AK 20 мин 3) до 50
Продължителност на работа с AK 30 мин 3) до 60
 • 1) Без акумулаторна батерия, режещ инструмент и предпазител
 • 2) K-стойност съгласно Директива 2006/42/EО = 2 м/сек²
 • 3) Посочените данни са приблизителни и зависят от употребата на уреда.

Серийно оборудване

 • Акумулаторна батерия AK 10
  Компактна литиево-йонна акумулаторна батерия за акумулаторната система COMPACT с напрежение 36 V и мощност 59 Wh. Продължителността на работа зависи от типа на уреда. Със светодиоден индикатор за нивото на зареждане (LED). Съвместима със зарядните устройства AL 101, AL 100, AL 300 и AL 500.
 • Зарядно устройство AL 101
  Зарядно устройство за акумулаторната система COMPACT на STIHL. Със светодиоден индикатор за работното състояние (LED) и захващане на навития кабел с велкро-лента. При нужда зарядното устройство може да бъде закрепено на стена.
 • Гумирана ръкохватка със спусък
  Гумирана ръкохватка със спусък за включване и изключване на уреда и блокировка на спусъка абсорбира част от вибрациите и е изключително удобна.
 • Кръгова ръкохватка
  Ъгълът на кръговата ръкохватка спрямо тръбата на предавателния вал може да се регулира без помощта на инструмент чрез крилчатия болт. Тя е много подходяща при работа в ограничени пространства, напр. при довършителни работи между храсти или други препятствия.
 • Тих режим на работа
  Литиево-йонните уреди са толкова тихи, че при работа с тях няма нужда от носене на средства за защита на слуха.
 • Тръба на предавателния вал с регулируема дължина
  Перфектно балансираната FSA 56 с гъвкаво регулируеми ръкохватки и регулируема по дължина тръба на предавателния вал се приспособява оптимално към Вашия начин на работа.
 • Междинна позиция на акумулаторната батерия в уреда
  Акумулаторната батерия може да бъде поставена в уреда на 2 степени. При първата фиксирана степен, т.нар. междинна позиция, батерията е фиксирана добре в уреда, но без да се допира до контактите в него. При втората фиксирана степен, работна позиция, батерията е пъхната изцяло и се допира до контактите в уреда.

Допълнително оборудване

 • Ограничител
  Защитава Вашата глава за косене надеждно от повреди. Предпазва растенията от нараняване при косене с корда. (подобно на снимката)
 • Лека, здрава чанта за удобно пренасяне и чисто съхранение на принадлежности за акумулаторните уреди на STIHL. За една акумулаторна батерия с едно зарядно устройство.
 • Компактна литиево-йонна акумулаторна батерия за акумулаторната система COMPACT с мощност 59 Wh. Продължителността на работа зависи от типа на уреда. Със светодиоден индикатор за нивото на зареждане (LED). Съвместима със зарядните устройства AL 101, AL 100, AL 300 и AL 500.
 • Компактна литиево-йонна акумулаторна батерия за акумулаторната система COMPACT с мощност 118 Wh. Продължителността на работа зависи от типа на уреда. Със светодиоден индикатор за нивото на зареждане (LED). Съвместима със зарядните устройства AL 101, AL 100, AL 300 и AL 500.
 • 230 V. Съвместимо с акумулаторните батерии АР и АК на STIHL. Със светодиоден индикатор за работното състояние (LED) и пасивно охлаждане на батерията. Захващане на навития кабел с велкро-лента. Зарядното устройство може да бъде монтирано на стена.
 • Практичен ограничител, улесняващ косенето покрай препятствия, около дървета и храсти.
 • Компактна литиево-йонна акумулаторна батерия за уредите от акумулаторната система COMPACT с мощност 180 Wh. Продължителността на работа зависи от типа на уреда. Със светодиоден индикатор за нивото на зареждане (LED). Съвместима със зарядните устройства AL 101, AL 100, AL 300 и AL 500. Възможност за доставка от м. юни 2017.
Тези продукти могат да бъдат запазени онлайн без обвързване и да бъдат получени в нашия търговски обект, където ще Ви предложим личен инструктаж и професионално сервизно обслужване. Тъй като Вашата безопасност по време на работа е много важна за нас, ще бъдете инструктирани лично за сигурна работа със закупения/те продукт/и.