Л-Про ЕООД Оторизиран дилър STIHL със сервизно обслужване
13bba2d7-1064-4803-9724-1d16f496bce0

BR 430

мощен професионален уред за обдухване за комфортна работа

Мощен, носен на гръб уред за обдухване за комфортно отстраняване на окосена трева и отрязани клонки от храсти и жив плет, шума или боклуци от големи площи. С гумирана ръкохватка, антивибрационна система STIHL, широки презрамени колани, STIHL ElastoStart, двигател 2-МІХ, улеснено стартиране, фиксиращ се лост за газта със стоп-бутон, ръкохватка за носене.

Модификация Цена
BR 430
42440111620
912,00 лв. (с ДДС)

CO2 g/kWh 977
Работен обем см³ 63,3
Тегло кг 1) 10,2
Ниво на звуково налягане dB(A) 2) 101
Ниво на звукова мощност dB(A) 2) 108
Ниво на вибрации дясно м/сек² 3) 2,5
Сила на обдухване N 4) 26
Въздушна струя, скорост м/сек 5) 82
Въздушна струя, дебит м³/ч 6) 850
Въздушна струя, макс. дебит м³/ч 7) 1300
Maкс. скорост на въздушната струя м/сек 98
 • 1) незареден с гориво, окомплектован
 • 2) K-стойност съгласно Директива 2006/42/EО = 2,0 dB(A)
 • 3) K-фактор съгласно Директива 2006/42/EО = 2 м/сек²
 • 4) Комбинация от скорост и дебит на въздушната струя
 • 5) С кръгла дюза
 • 6) с кръгла дюза в режим на обдухване
 • 7) без устройство за обдухване и дюза

Серийно оборудване

 • Двигател 2-MIX на STIHL
  Двутактовият двигател с техника 2-MIX убеждава с висока мощност, изключителна обемна мощност и отлична крива на въртящия момент, които осигуряват висока производителност при работа. Въпреки изключително високата си мощност той се отличава с много ниско ниво на вредни емисии и съответства на строгите норми за отпадни газове при моторни уреди EU II. (подобно на снимката)
 • STIHL ElastoStart
  Поради голямата компресия при запалване на двутактов двигател възниква съпротивление, което натоварва мускулите и ставите. Омекотяващият елемент в специалната ръкохватка ElastoStart значително намалява усилието при запалване, което улеснява стартирането на уреда. (подобно на снимката)
 • Антивибрационна система STIHL
  Силните вибрации на местата, където се държат моторните уреди, могат да доведат до нарушено оросяване на ръцете. Затова STIHL разработи ефективна антивибрационна система. При уредите, оборудвани с нея, вибрациите, предавани от двигателя към ръкохватките, са значително намалени. (подобно на снимката)
 • Мултифункционална ръкохватка
  Всички елементи за управление на двигателя са вградени в нея, което значително улеснява работата с уреда. (подобно на снимката)
 • Удобни презрамени колани
  С възможност за регулиране на височината и наклона, както и дишаща подложка за гърба, тези презрамени колани осигуряват работа с минимално усилие и при продължително непрекъснато използване на уреда. (подобно на снимката)
Тези продукти могат да бъдат запазени онлайн без обвързване и да бъдат получени в нашия търговски обект, където ще Ви предложим личен инструктаж и професионално сервизно обслужване. Тъй като Вашата безопасност по време на работа е много важна за нас, ще бъдете инструктирани лично за сигурна работа със закупения/те продукт/и.